Erhverv/Institution

Malerier til institutioner

Jette Ladefogeds malerier er velegnede til institutioner på grund af farverne og humoren. Betragter man malerierne, kan man ikke undgå at blive i godt humør.

Skoler, bofællesskaber for handicappede og sygehuse er blandt de institutioner, som har købt malerier fra Galleri Ladefoged. Hos nogle af institutionerne har beboerne været med til at vælge netop de malerier, som de gerne ville have hængende i fx fællesrum eller på deres værelser.

Malerier til erhverv

De fleste af os opholder os på arbejdspladsen otte timer om dagen. Og derfor er det vigtigt, at det er rart at være der. Det kan glade, farverige malerier bidrage til. Den typiske tilbagemelding fra folk, der ser på Jette Ladefogeds værker, er, at de bliver i godt humør.

Det indtryk, man får af en virksomhed, bliver i høj grad afgjort af indretningen – herunder udsmykningen på væggene. Virksomheder kan bruge malerierne til at sende positive signaler til deres medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere.

Galleri Ladefogeds malerier hænger blandt andet hos advokater, tandlæger, frisører, bolighuse og sågar ved Retten i København.

09
08
07
06
05
04
03
02
01